Beco badslippers

Als je naar het zwembad gaat dan loop je altijd het risico dat je langs het zwembad uitglijdt. Uiteraard is de vloer behandeld om uitglijden te voorkomen. Maar helaas blijft er altijd een risico vooral als je even snel langs het zwembad loopt. Met Beco badslippers kan je het risico op uitglijden flink verlagen. De badslippers zorgen voor extra grip langs het zwembad. Je kan zo veilig wandelen langs het zwembad zonder dat je bang hoeft te zijn om uit te glijden. De badslippers zijn gemaakt van kunststof en hierdoor bestand tegen water. Doordat ze vrij licht van gewicht zijn hinderen ze niet tijdens het wandelen. De Beco badslippers kunnen eventueel ook nog op het strand gebruikt worden.

Beco badslippers voor hygiëne onder de douche

Beco badslippers worden niet alleen gebruikt om uitglijden te voorkomen. De badslippers kunnen ook gebruikt worden voor extra hygiëne onder de douche. Bijvoorbeeld in gezamenlijke douches zoals op de camping of in de sportschool. Als je gaat douchen in openbare douches dan loop je het risico op voetschimmel of wratten. Je kan het risico hierop verlagen door direct onder de douche Beco badslippers te dragen. Door de badslippers te dragen kom je niet direct in contact met de vloer. Je kan zo letterlijk een hoop ellende voorkomen na een middag zwemmen of een bezoek aan de camping!

Beco zwemschoenen om te gebruiken in het zwembad

Beco zwemschoenen kunnen zowel in het zwembad als langs het zwembad gebruikt worden. Maar ook in de natuur worden de zwemschoenen steeds vaker gebruikt. Met Beco zwemschoenen krijg je meer grip op een gladde ondergrond. Dit kan dus langs het zwembad zijn, maar ook langs rotsen in de natuur. Stel je voor je gaat in de rivier of bij een waterval zwemmen. Dan loop je het risico om je voeten open te halen aan de scherpe rotsen en stenen langs en in het water. Of in het ergste geval sta je zelfs in glas dat is achtergelaten door voorgangers. Met Beco zwemschoenen kan je een bezoekje aan de eerste hulp proberen te voorkomen!

Bestel je eigen Beco zwemschoenen online!

Je kan je nieuwe Beco zwemschoenen direct online uitzoeken. We hebben meerdere schoenen in onze collectie voor zowel kinderen als volwassenen. Kies een model uit die je aanspreekt en ga aankomende zomer veilig zwemmen in de natuur. Met Beco zwemschoenen wordt veilig zwemmen niet lastig meer. Je gaat in ieder geval dankzij onze hulp veilig op pad in de natuur.

You might like

© 2024 Mixm.nl - WordPress Theme by WPEnjoy