Een dressoir industrieel kan goedkoop en stijlvol tegelijk zijn

Een dressoir industrieel goedkoop, deze zie je in steeds meer huishoudens terug. Niet verwonderlijk, want de stijl is goed met allerlei andere meubels en accessoires te combineren en is al jarenlang een steevaste trend. Overigens is het dressoir ook een meubelstuk dat zijn toegevoegde waarde in de meest uiteenlopende ruimtes bewijst. Al meer dan honderd jaar geleden werden ze toegevoegd aan interieurs en dat is nog steeds niet veranderd. Vandaag de dag kan dit meubelstuk de meest uiteenlopende functies hebben. 

Een  dressoir industrieel goedkoop aanschaffen: welke stijl haal je in huis?

De industriële stijl is de stijl die geïnspireerd is op oude fabrieksgebouwen en lofts. Minimalistisch, maar daarom niet minder indrukwekkend. Een industrieel interieur geeft een ruimtelijke look en heeft een robuust uiterlijk. Metaal en hout zijn de basismaterialen. Doorgaans kies je ervoor om enkele grote meubelstukken als eyecatchers neer te zetten en dit geheel af te maken met wat ingetogener accessoires. 

Woonstijlen met elkaar combineren

Op zoek gaan naar een dressoir industrieel goedkoop en trendy tegelijk? Dit hoeft niet beperkt te blijven tot degenen die deze stijl reeds in hun woning hebben doorgevoerd. Dergelijke dressoirs kunnen namelijk met veel meer woonstijlen worden gecombineerd. Bijvoorbeeld de Scandinavische. Een ruim aanbod vind je bij Eigentyds, hét adres voor industriële meubelen. Omdat de winkel zijn meubels rechtstreeks importeert en geen gebruik maakt van tussenhandelaren, reken je op veel lagere kosten. Je unieke meubels worden compleet aangeleverd en niet in de vorm van bouwpakketten. 

De voordelen van mangohout

Ga je bij bovengenoemde speciaalzaak op zoek naar een dressoir industrieel goedkoop? Deze worden doorgaans vervaardigd van metaal en/of hout. De Nunspeetse specialist kiest voor mangohout, dat voornamelijk uit India afkomstig is. Dit heeft een warme kleur en een robuuste uitstraling. Bovendien maak je daarmee een verantwoorde keuze, want de boomsoort is niet bedreigd. Ook worden er enkel bomen gebruikt die op leeftijd zijn en geen vruchten meer dragen. Een dressoir van mangohout heeft maar zeer weinig onderhoud nodig. 

Waar zet jij je dressoir industrieel goedkoop neer?

Vind jij een dressoir industrieel goedkoop, én die helemaal binnen jouw smaakpatroon past? Waarschijnlijk heb je al precies bedacht waar je deze neer wilt zetten. Meestal denkt men direct aan de woonkamer, maar een dressoir kan ook prima dienst doen in andere ruimtes van je woning. Denk bijvoorbeeld aan de hal: handig voor je sleutels, hondenriem, winterse accessoires en meer. En wat dacht je van de slaapkamer? Zo kun je er je boeken in kwijt, maar ook de kleinere kledingstukken en accessoires als riemen en petten. 

Jouw identiteit laten zien

Met een goedkoop industrieel dressoir zorg je voor een originele look in jouw woning. Karaktervolle meubelstukken als deze helpen jou je stempel te drukken en je persoonlijke identiteit te uiten. Om dat helemaal te realiseren koop je een dressoir industrieel goedkoop bij een meubelspeciaalzaak in plaats van bij een keten. Zo weet je zeker dat het pronkstuk van jouw woonkamer of slaapkamer niet in nog duizenden andere huishoudens is te vinden. 

Combineer jouw nieuwe dressoir ook met een mooie ronde eettafel industrieel van Eigentyds!

You might like

© 2024 Mixm.nl - WordPress Theme by WPEnjoy