Opleiding masseur volgen

Een opleiding masseur volgen is een uitstekende stap als je jezelf wilt verdiepen in het geven van ontspannende massages. Het geven van een goede massage is echt een vak apart. Onze opleiding bestaat daarom niet alleen uit praktijk, maar ook uit theorie. Zo begrijp je nog beter het menselijk lichaam en hoe je iemand het beste tot ontspanning kan brengen. Na het afronden van een opleiding masseur kan je zelfstandig verschillende massages geven. Je leert verschillende technieken die belangrijk zijn om als massagetherapeut aan de slag te gaan. Na het afronden van de opleiding masseur kan je een eigen praktijk opzetten of bij sauna’s en gezondheidcentra aan de slag.

Massage opleiding met STAP budget volgen

Natuurlijk is een opleiding masseur volgen een hele investering. Gelukkig is het een investering die je echt kan terugverdienen. Vooral als je hierna een eigen praktijk opzet of aan de slag kan als massagetherapeut. Je kan eventueel een massage opleiding STAP Budget volgen. De overheid heeft sinds 2022 een subsidie voor iedere werkzoekende, ondernemer of werknemer die een opleiding wil volgen en deze zelf moet betalen. Met het STAP budget kan je een deel van deze kosten terugkrijgen in de vorm van een subsidie.

Erkende opleiding voor het STAP budget

Onze massage opleiding STAP budget is officieel erkend door de overheid als onderwijsinstelling die deze opleidingen mag geven. Een groot deel van de opleiding kan je uit het STAP budget betalen. Je zet met onze opleiding namelijk echt een wezenlijke stap om jezelf om te scholen. Het STAP budget kan aangevraagd worden voor onze opleiding. Je kan dan tot 1.000 euro subsidie krijgen. Deze subsidie wordt direct aan ons uitgekeerd als je bij ons een opleiding volgt. Je kan STAP subsidie helaas niet met terugwerkende kracht krijgen. Je moet jezelf eerst inschrijven voor de opleiding en daarna kan je met je aanmeldbewijs de subsidie aanvragen.

Inschrijving voor de massage opleiding is pas definitief na toekenning van de subsidie

Twijfel je vanwege de kosten om jezelf in te schrijven voor de massage opleiding? Dan is de STAP subsidie de ideale keuze. Je inschrijving wordt pas definitief als de subsidie wordt toegekend. Als er geen subsidie wordt toegekend dan zit je dus ook nergens aan vast. Elk kwartaal komen er weer nieuwe potjes subsidie vrij en kan je deelnemen om STAP subsidie aan te vragen. Met een beetje geluk mag je straks voor een deel de kosten van je opleiding vergoeden met de STAP subsidie.

You might like

© 2024 Mixm.nl - WordPress Theme by WPEnjoy